PerB Cars

Mercedes leasing – få en tryg aftale med PerB Cars!

Se de flotte Mercedes-vogne, vi har på lager, og læs mere leasing af Mercedes gennem PerB Cars.

Få større køreglæde med Mercedes leasing hos PerB Cars

Har Mercedes altid været drømmebilen for dig? Med en privat- eller erhvervsleasingaftale hos PerB Cars kan du gøre drømmen til virkelighed. Vi kan sammensætte leasingaftalen på flere forskellige måder, så du får din drømmebil i garagen på den mest trygge og sikre måde.

Privat-leasing af Mercedes


Du har sikkert allerede overvejet privatleasing af en helt ny Mercedes. Det er dog en meget dyr løsning, fordi du leaser bilen helt fra ny. Det betyder, at din leasingydelse skal dække det store værditab, der altid er på helt nye biler. Samtidig er bilen belastet af den høje danske registreringsafgift. Det lægger mange tusinde kroner ekstra på leasingydelsen hver eneste måned.

Vælger du i stedet at lease en nyere, brugt Mercedes importeret fra udlandet, kan vi sammensætte en såkaldt flexleasing-aftale på din Mercedes.

Her betaler du kun registreringsafgift for den periode, som leasingaftalen løber over. Samtidig bliver værditabet meget lavere hen over leasingperioden, fordi du ikke får bilen helt fra ny.

Det giver dig en leasingaftale, der er væsentlig lavere end hvis du leasede bilen fra ny med en traditionel privatleasing. Samtidig får du en mere tryg og sikker aftale, hvor du ikke risikerer en kæmperegning til sidst, fordi værditabet er blevet sat urealistisk lavt på bilen.

Hos os får du en Mercedes leasingaftale, der følger anbefalingerne fra både FDM og SKAT. Det sikrer dig ekstra godt både som forbruger og i forhold til de skattemæssige forhold omkring leasingaftalen.

Så med en privatleasing-aftale med PerB Cars, er du sikret bedst muligt. Det giver mere køreglæde i hverdagen. 

Mercedes som erhvervsleasing


Vi kan også sammensætte en erhvervsleasingaftale, der giver enten dig selv eller dine medarbejdere en lækker og attraktiv vogn at køre i. Ved at opbygge aftalen som en splitleasingaftale, slipper medarbejderen samtidig for at blive beskattet af fri bil, ligesom firmaet kan trække leasingydelse og andre udgifter på bilen fra inkl. moms.

For med en splitleasingaftale deles leasingydelse mellem firmaet og medarbejderen i forhold til, hvor stor en procentdel af det årlige kørte antal kilometer, der bliver kørt privat. 

Det betyder, at medarbejderen kan komme ud at køre i sin drømme-Mercedes for en månedlig ydelse, der ligger på niveau med, hvad de skulle have betalt for en traditionel finansiering af en lidt større familiebil fra f.eks. Peugeot, VW eller Ford.

Erhvervsleasing reducerer også firmaets kapitalbehov ved aftalens indgåelse. Samtidig belaster den flotte bil ikke firmaets likviditet nævneværdigt gennem hele leasingperioden. Det gør firmaets sælgere, direktion og andre medarbejdere ekstra stilfuld kørende til en attraktiv, lav pris.

Det giver medarbejdere og mindsker panderynkerne hos økonomichefen.

Mercedes leasing hos PerB Cars

Vi kan få dine Mercedes-drømme til at gå i opfyldelse uden at belaste din privatøkonomi. Vi har eller finder din drømme-Mercedes til dig, og sammensætter en tryg og sikker leasingaftale uden kedelige overraskelser. Læs mere leasing af Mercedes gennem PerB Cars.


Start her: Kontakt os i dag og lad os finde din drømme Mercedes

Sådan fungerer flexleasing af en Mercedes

Med en nyere, brugt Mercedes, der er importeret fra udlandet, giver flexleasing dig en række muligheder for at minimere din leasingydelse. F.eks. betaler du kun registreringsafgift for den periode, leasingaftalen løber over. Det samme gælder værditabet, som er meget lavere, fordi bilen ikke leases helt fra ny.

Med en flexleasingaftale på en nyere, brugt, importeret drømme-Mercedes, opnår du en lang række fordele:

  • Du betaler ned til kun 0,5 % i registreringsafgift pr. måned i leasingperioden
  • Bilen har allerede haft det største værditab, så leasingydelsen bliver lavere
  • Du er friere stillet med, hvad der skal ske med bilen, når leasingperioden er slut


Flexleasing-aftalen kan yderligere kombineres med en splitleasingaftale ved erhvervsleasing, ligesom du kan vælge mellem operationel eller finansiel leasing.

Hvilken sammensætning af leasingaftalen, der passer bedst til dig, rådgiver vi dig om. Så er du sikker på, at du får den mest fordelagtige aftale, der stiller dig bedst og billigst muligt både ved indgåelsen, samt under og efter leasingperioden.

Splitleasing af Mercedes


Som firma har du mulighed for at kombinere en flexleasingaftale med splitleasing. Den fordeler, som allerede nævnt, leasingydelsen mellem firma og medarbejder i forhold til medarbejderens privatkørsel.

Det giver firmaet mulighed for at trække alle udgifter – inkl. leasingydelse – fra inkl. moms, ligesom medarbejderen ikke bliver beskattet af fri bil. 

Vi beregner de respektive ydelser ud fra det forventede kørselsbehov, og udfærdiger splitleasing-aftalen med separate leasingkontrakter til henholdsvis medarbejder og firma.

Det giver jer en flot og præsentabel vogn til jeres medarbejdere, der hverken belaster firmaets regnskab eller medarbejderens privatøkonomi særligt meget.

60 års erfaring sikrer mod kedelige overraskelser

For hos PerB Cars går vi efter at give dig den bedste oplevelse med din leasingaftale. Derfor gør vi os ekstra umage med at beregne din leasingydelse så korrekt som muligt. Det sker ud fra de oplysninger om dit forventede kørselsbehov, du kommer med, og prisudviklingen på den Mercedes-model du har leaset.

Vi har over 56 års erfaring i at handle med biler. Så vi kender både branchen og de enkelte mærker, modeller og det forventede værditab ganske indgående. Samtidig gør vi meget ud af at informere om, hvordan leasingaftalen er skruet sammen, hvordan den kommer til at forløbe, og hvordan du er stillet, den dag aftalen udløber.

Hos os er der ikke noget, der bliver fejet ind under gulvtæppet. Vi ønsker at give dig en sikker og redelig aftale på ærlige vilkår, der ikke giver dig dyre efterregninger til slut.

5 tips til at undgå kedelige oplevelser ved leasing af en Mercedes

Du har sikkert hørt nogle frygtelige historier om kedelige efterregninger på leasingaftaler. Men følger du de 5 tips, vi giver herunder, reducerer du effektivt risikoen for, at det sker for dig. 

1: Vær omhyggelig med det forventede kørselsbehov

Hvor mange kilometer du forventer at skulle køre i bilen i løbet af leasingperioden, er den vigtigste parameter, når vi skal beregne værditabet på din Mercedes. 

Derfor er det vigtigt, at du kommer med et så realistisk bud som muligt. Prøv f.eks. at se på kørebøger fra tidligere biler, kilometerantallet angivet på gamle værkstedsregninger eller synsrapporter, eller andre informationskilder, der kan give dig et fornuftigt indblik i dit nuværende kørselsbehov.

Læg gerne lidt ekstra oveni. For er du først kommet ud at køre i din drømmebil, er det jo ikke altid, du vælger den lige vej mellem A og B.

2: Hold et skarpt øje med kilometertælleren

Når først leasingperioden er begyndt, er det en god ide, jævnligt at tjekke kilometertælleren. Derved kan du nemt holde øje med, om du kører over eller under det antal kilometer, du forventer at nå at køre i bilen.

Det er med til at reducere risikoen for efterregninger ved leasingperiodens afslutning. For hver ekstra kørte kilometer kommer til at koste dig 1,50 kroner.

3: Reagér på ændringer i kørselsbehovet med det samme

Så snart du opdager, at du er begyndt at køre mere eller mindre i forhold til det forventede, er det en god ide at kontakte os.

Så kan vi genberegne leasingaftalen, så den bliver mere korrekt, samt få justeret for det antal kilometer, du allerede har kørt for meget eller for lidt. 

Vigtigst er det naturligvis at reagere, hvis du kører mere end forventet. Men kører du væsentlig under det forventede kilometerantal – husk at tage sæsonudsving i din kørsel med i overvejelserne – kan du lige så godt opnå den besparelse med det samme, som de færre kørte kilometer giver dig.

4: Pas godt på din drømme-Mercedes

I sjældne tilfælde kan du også komme ud for, at der kommer en ekstraregning, hvis bilens stand er væsentlig forringet i forhold til det forventede, den dag leasingperioden er slut.

Det oplever vi dog forholdsvis sjældent. For når først du har fået din drømmebil at køre i, passer de fleste oftest ekstra godt på den.

5: Vælg en troværdig og ærlig leasingpartner

Men selv om du kan gøre meget selv for at undgå de berygtede efterregninger på din leasingaftale på en Mercedes, er det vigtigste råd, vi kan give dig: 

Vælg en leasingpartner, der er troværdig og åben omkring din leasingaftale.

Der får du aldrig en kunstig lav leasingydelse, fordi værditabet bevidst er sat for lav, så aftalen bliver meget mere attraktiv. 

Den slags tricks er du sikker på, at du ikke bliver udsat for hos os. Vi ønsker langvarige kunderelationer. Og at dømme efter hvor mange af vores gamle kunder, der kommer igen, når de skal have finansieret deres næste bil, tyder meget på, at vores leasingaftaler er i orden og til at stole på.

Derfor kan du trygt lease din Mercedes hos PerB Cars i Silkeborg.