PerB Cars

Alt om Audi leasing - Premium leasing hos PerB Cars

Se udvalget af Audi-modeller nedenfor, og læs mere om Audi leasing hos PerB Cars.

Audi leasing med en tryg aftale hos PerB Cars

Er du på jagt efter en billig og tryg måde at lease en Audi på, er PerB Cars det oplagte valg. Vi kan sammensætte din leasing-aftale, så du både får råd til din drømmebil, og kan være sikker på, at du ikke får en grim ekstraregning, den dag leasing-aftalen er slut.

Audi privat-leasing


Vil du lease din Audi privat, kan vi sammensætte en leasing-pakke, der giver dig din drømme-Audi på de mest fordelagtige vilkår. Enten i form af en flexleasingaftale på en nyere, brugt Audi importeret fra udlandet. Eller kombineret med en splitleasingaftale, hvor du kun betaler den andel af leasing-ydelsen, der svarer til din privatkørsel. Resten betales af dit firma eller din arbejdsgiver.

Uanset leasingaftalens sammensætning, kommer du ud at køre i din Audi til en førstegangs- og månedlig ydelse, der svarer til det forventede værditab på bilen. Vi lokker dig ikke med en uansvarlig lav leasing-ydelse. Den ender nemlig med at give dig en kæmpe ekstraregning til sidst, fordi værditabet – med vilje – var sat alt for lavt.

Alle vores leasingaftaler følger FDM’s og SKAT’s anbefalinger. Så hos os er du godt stillet både som forbruger og i forhold til beskatning og afgifter.

Det giver større tryghed og dig en meget gladere hverdag med din drømme-Audi.

Audi erhvervsleasing


Med erhvervsleasing af en Audi, får du ikke alene mulighed for at tilbyde medarbejderne en attraktiv bil. Med den rigtige leasing-aftale kan også trække leasing-ydelsen og alle udgifter fra inkl. moms – også selv om medarbejderen bruger bilen privat. Samtidig undgår medarbejderen at blive beskattet af fri bil.

Det giver nogle gladere og mere trofaste medarbejdere, der nyder at kunne køre i deres drømmebil hver eneste dag.

Erhvervsleasing-aftalerne kan opbygges som enten en operationel eller finansiel leasingaftale, ligesom aftalerne kan indeholde alle serviceeftersyn, dæk og andre forventede udgifter. 

Ved at lease bilerne mindskes kapitalbehovet i forbindelse med indgåelsen af aftalen, ligesom jeres bilflåde ikke kommer til at påvirke likviditeten nær så meget.

Det gør det billigere at holde direktion, sælgere og andre medarbejdere standsmæssigt kørende, øger medarbejdertilfredsheden, og sparer jer masser af penge.

Audi på flexleasing

Med en Audi på flexleasing kommer du kun til at betale for værditabet og registreringsafgiften i den periode, som leasingaftalen løber over. Bilen importeres brugt fra udlandet uden at blive belastet af den danske registreringsafgift. Det giver dig en meget billigere leasingaftale, samt mange flere muligheder den dag leasingaftalen er slut.


Start her: Kontakt os i dag og lad os finde din drømme Audi

Betal ned til 0,5 % i registreringsafgift pr. måned

Normalt skal du betale en registreringsafgift, der svarer til SKATs vurdering af bilen, hvis du importerer den brugt fra udlandet. Men ved at importere bilen til en flexleasing-aftale, kan du nøjes med at betale registreringsafgift for den periode, som leasingaftalen løber over.

Faktisk kan du komme ned på at betale så lidt som 0,5 % i registreringsafgift pr. måned i leasingperioden. Det giver dig en væsentlig besparelse på din leasingydelse. Samtidig kommer registreringsafgiften ikke til at få indflydelse på værditabet på bilen. Endelig har bilen allerede haft det største værditab, fordi du ikke køber den fra ny.

Det giver dig en bil med et meget lavere værditab, hvilket igen er med til at reducere leasingydelsen yderligere.

60 års erfaring giver større sikkerhed i vores beregninger


For at sikre dig bedst muligt mod ubehagelige ekstraregninger, når leasingperioden er slut, bruger vi vores over 56 års erfaring fra bilbranchen, når vi skal beregne din leasingydelse. For værditabet afhænger ikke kun af, hvor mange kilometer du har kørt. 

Også modelspecifikke parametre som f.eks. efterspørgsel spiller en stor rolle. De parametre giver vores mange års erfaring os ekstra indblik i, så vi er sikker på, at du får den bedste leasingaftale.

Du får flere muligheder, når leasingperiode er slut


Har du valgt en finansiel leasingaftale, står du med en bil, der ikke er belastet af den danske registreringsafgift, når leasingperioden er forbi.

Derved kan du frit vælge mellem at:

  • Sælge bilen brugt til en højere pris på det europæiske bilmarked
  • Genlease bilen til en lavere ydelse, fordi den er faldet i værdi
  • Bytte bilen til en leasingaftale på en nyere Audi
  • Købe bilen privat, og få den billigere på danske plader


Hvilken løsning der passer til dig, afhænger helt af din situation, din økonomi, den valgte leasing-model, samt hvilken Audi-model der er tale om.

Vi hjælper dig med at finde den mest optimale løsning, ligesom vi kan hjælpe med både salg og reeksport af bilen, hvis det er den model, der giver dig den bedste afslutning på din finansielle leasingaftale.

Hos PerB Cars kan du altid regne med at få seriøs og ærlig rådgivning, så du ikke står tilbage med en dårlig oplevelse. Det er det, der har sikret os en fast kreds af glade og tilfredse kunder, som vender tilbage til os igen og igen, hver gang de skal lease en ny, brugt bil.

Audi splitleasing – genvejen til gladere medarbejdere

Med en splitleasing-aftale på din Audi-drømmemodel, belaster du din privatøkonomi minimalt, selv om du kører i en premium-bil. For med splitleasing betaler du kun for din privatkørsel. Resten betaler dit firma eller din arbejdsgiver. Samtidig slipper du for at blive beskattet af fri bil – og firmaet kan trække alle udgifterne fra inkl. moms.

Kom ud at køre i Audi til samme pris som en almindelig familiebil

Har du dit eget firma eller en meget forstående arbejdsgiver, kan du sikre dig din drømme-Audi til en pris, der ikke belaster din privatøkonomi unødvendigt meget. 

For med splitleasing betaler du kun den procentdel af leasingydelsen, der svarer til den private andel af din kørsel i bilen. Samtidig undgår du den tårnhøje beskatning af værdien af fri bil. 

Bruges splitleasing i kombination med en flexleasing-aftale på en nyere, brugt Audi importeret fra udlandet, betyder det, at du kommer til at sidde for samme månedlige ydelse, som du skulle betale for en helt almindelig større, almindelig familiebil fra Volkswagen, Ford eller Peugeot.

Firmaet kan trække alt fra inkl. moms

For dit firma eller din arbejdsgiver betyder det, at de kan trække både leasingydelsen og alle andre udgifter på din Audi fra inkl. moms. Det ville normalt ikke kunne lade sig gøre, hvis bilen også anvendes til medarbejderens private kørsel.

Det gør det både meget enklere og meget, meget billigere for firmaet at administrere og finansiere deres bilflåde. Samtidig får både du og firmaet et bedre overblik over udgifterne til bilen gennem hele leasingperioden. 

Endelig får I større tryghed omkring leasingaftalen, fordi den er indgået med et firma, der ikke lokker med urealistiske lave leasingydelser eller bruger andre trick for at få jer som kunder.

Det skal du være opmærksom på ved Audi leasing

Før vi kan beregne den bedste leasing-aftale på din drømme-Audi, er det vigtigt, at du kan give os et så korrekt indtryk af dit fremtidige kørselsbehov som muligt. Jo mere præcist du kan forudsige dette, jo bedre kan vi beregne værditabet på den Audi-model, du har forelsket dig i. 

Derved kan vi sikre dig bedst muligt mod at få en kedelig efterregning, den dag din leasingaftale udløber. For kører du mere end forventet, vil værditabet på bilen være højere. Derfor afregnes for mange kørte kilometer med pt. 1,50 kroner pr. ekstra kilometer.

Hvordan finder du ud af, hvor meget du kører?

Når du skal vurdere dit fremtidige kørselsbehov, kan du med fordel kigge i gamle kørebøger, din nuværende bils app eller eventuelle værkstedsregninger eller synsrapporter, for at få en ide om, hvor meget du reelt set kører på et år.

Dertil har vi erfaring for, at du skal lægge en 5-10 % oveni: Årsagen er den simple, at de fleste oftest kører mere, når de først kommer ud og kører i den Audi, de altid har drømt om at køre i.

Sig til, hvis dit kørselsbehov ændrer sig

Skal du undgå de kedelige efterregninger, er det derfor ekstra vigtigt, at du holder øje med kilometertælleren i løbet af leasingperioden. Og giver os besked, hvis dit kørselsbehov ændrer sig.

Derved kan vi justere leasingaftalen, så betalingen for de ekstra kørte kilometer, fordeles over en længere periode. Det belaster din økonomi mindre end en kæmperegning efter leasingperiodens afslutning.

Det betaler sig at passe godt på din Audi

I enkelte tilfælde kan dårlig vedligeholdelse også have indflydelse på bilens restværdi ved leasingperiodens slutning. Det sker heldigvis ikke så tit. For generelt passer folk bedre på deres bil, når det er den model Audi, de altid har drømt om.

Skulle uheldet være ude, er vi dog væsentligt mindre nøjeregnende, end de skrækeksempler du måske har hørt om fra andre.

Vi går efter langvarige kunderelationer

Grunden til at vi er så grundige med at beregne din leasingydelse og så åbne omkring dine muligheder, når leasingperioden er slut, skyldes vores tilgang til kunderne.

For hos PerB Cars går vi efter at have glade kunder. Det giver langvarige kunderelationer, fordi vores kunder aldrig føler sig snydt, dårligt behandlet eller efterladt med sorteper.

Så vil du have en tryg leasingaftale på din Audi, er det os, du skal henvende dig til.