PerB Cars

Leasing af autocamper

Hos EVE Finans kan du flexlease din autocamper

Er drømmen en autocamper, du kan holde ferie i, kan du med fordel lease den hos EVE Finans. Vi hjælper dig med at importere din nye autocamper fra det store udvalg af nyere, brugte luksusmodeller på det europæiske marked.

Samtidig tilbyder vi en attraktiv flexleasingaftale på autocamperen, som sparer dig for ubehagelige overraskelser. Så kan du trygt køre på ferie og nyde turen hele vejen.

Udlev drømmen om at rejse rundt i en autocamper

FLEXLEASING AF AUTOCAMPER

Luksuriøs kør-selv ferie med ro i maven

Din ferie skal nydes i fulde drag og uden bekymringer for, om den lille omvej du kom til at køre, ender med at udløse en kæmpe ekstraregning, den dag leasingperioden er ovre.

Derfor tilbyder vi sagligt gennemregnede flexleasingaftaler på autocampere med et realistisk sat kørselsforbrug. Det giver fuldt styr på størrelsen af de månedlige afdrag og restværdien på autocamperen, den dag leasingaftalen ophører.

IMPORT AF AUTOCAMPER

Vi hjemtager og klargør din autocamper

Med en grundig indsigt i det europæiske marked for autocampere, er det nemt for os at finde lige præcis den model og årgang, som du drømmer om at køre på ferie i. Udvalget af brugte autocampere er meget større i især Tyskland. Det giver billigere brugtpriser end dem, du kender herhjemmefra.

Når først den rigtige autocamper er fundet, klarer vi alt lige fra hjemtagelse over en attraktiv leasingaftale og til klargøring og levering direkte i din indkørsel.

Bent Riis - PerB Cars ApS

Flexleasing af autocamper – sådan!

Flexleasing er det ideelle valg til leasing af en autocamper, fordi du kun kommer til at betale registreringsafgift og værditab for den tidsperiode, som leasingaftalen gælder i. Det giver dig en langt billigere månedlig ydelse, der ikke er tynget af den fulde danske registreringsafgift på autocamperen.

Ved samtidig at vælge en nyere brugt autocamper på lidt over 3 år, kommer du til at betale en lavere registreringsafgift for den periode, som leasingkontrakten lyder på. Desuden kommer du ikke til at betale for det forholdsvis store værditab, der er på helt nye autocampere.

Det gør det muligt for dig at vælge en langt mere luksuriøs og rummelig autocamper til din ferie, end du ville have haft råd til med en traditionel finansiering. Vel at mærke på fair vilkår, hvor du kun betaler for din brug af bilen i den tid, som leasingaftalen kører over.

Bent Riis
Telefon: +45 3810 0000
Email: [email protected]

Husk at gennemtænke dit kørselsbehov

Skal du sikre dig den mest retvisende leasingaftale på din autocamper, er det vigtigt, at du er så realistisk som muligt omkring dit kørselsbehov. For når først du får autocamperen hjem, bliver den hurtigt brugt mere, end du forventer.

Du kommer nemt til at køre mere, end du tror

For pludselig har du selv sovepladser med. Derfor kan du besøge fjerne familiemedlemmer og venner, uden at skulle tænke på hotelophold. Eller overnatte i en dårlig seng i deres gæsteværelse. I kan også tage en tur til den forlystelsespark eller det sportsevent, som I normalt ikke ville, fordi det ligger for langt væk til at køre frem og tilbage på en dag.

Derfor er det ikke nok at regne med, hvad du kører på den årlige ferietur. Der løber hurtigt mange flere kilometer på.

Hold øje med dit faktiske kørselsforbrug

Samtidig bør du holde nøje øje med det faktiske kørselsforbrug, når du først får autocamperen. Derved kan du løbede få tilpasset din leasingkontrakt, så den afspejler det antal kilometer, du kører i praksis.

Det sparer dig for store ekstraregninger, når leasingperioden er slut. Samtidig giver det ekstra ro i maven, så du kan nyde din autocamper i fulde drag med en leasing-aftale fra EVE Finans.

Plantegning Cathago Autocamper - Lej hos PerB Cars