PerB Cars

Tryg BMW leasing

Find din drømme-BMW her, og læs mere om, hvordan du får en tryg BMW leasing med PerB Cars.

BMW leasing, der ikke holder dig søvnløs om nattet

Vil du have en billig og tryg leasing-aftale på en BMW, skal du vælge PerB Cars. Vi tilbyder forskellige leasingaftaler til både private og erhverv, som får dig sikkert ud at køre i din drømme-BMW. Samtidig får du klar besked om, hvordan du er stillet, den dag leasingaftalen på din BMW er slut.

BMW privat-leasing


BMW er en populær bil at lease fra ny. Men leasingaftalen fordyres unødigt af, dels at bilen er helt ny, og dels at den er belastet af den danske registreringsafgift.

Ved at indgå en flexleasingaftale på din BMW med PerB Cars på en nyere, brugt BMW, som er importeret fra udlandet, kommer du kun til at betale registreringsafgift, og det værditab der er på bilen i leasingperioden.

Derved kan du komme helt ned i at betale 0,5 % i registreringsafgift pr. måned, og undgår at skulle betale for det store værditab, der er på bilen, hvis du får den fra ny.

Leasingaftalen beregnes ud fra dit forventede kørselsforbrug i leasingperioden, samt den almindelige prisudvikling for den BMW-model, der er din drømmebil. Vi har mere end 56 års erfaring i bilbranchen, hvorfor vi kan beregne værditabet meget nøjagtigt. 

Samtidig ønsker vi ikke at lokke dig med urealistisk lave leasingydelser, som vi på forhånd ved, kommer til at ende med at give dig en ubehagelig efterregning til sidst.

Hos os får du en tryg leasingaftale med en samarbejdspartner, du kan stole på. Det giver ekstra smil og køreglæde i hele leasingperioden.

BMW erhvervsleasing


En erhvervsleasingaftale på en lækker BMW, giver dig mulighed for at tilbyde medarbejderne en attraktiv vogn, de også kan køre i privat uden at blive beskattet af værdien af fri bil.

Det er muligt med en splitleasing-aftale. Her fordeles leasingydelsen mellem firmaet og medarbejderen i forhold til, hvor meget medarbejderen kører privat i vognen. Derfor kan firmaet også trække leasingydelsen og alle øvrige udgifter på bilen fra inkl. moms.

Knyttes splitleasing-aftalen sammen med en flexleasing-aftale på en nyere, brugt BMW importeret fra udlandet, minimeres kapitalbehovet yderligere for både ansat og firma ved aftalens opstart.

For her betaler I kun en førstegangs- og månedlig leasingydelse, der svarer til registreringsafgiften og værditabet i leasingperioden.

Det giver jer en yderst fordelagtig aftale, der samtidig minimerer bilflådens indvirkning på likviditeten i firmaet. Og medarbejderen kommer ud at køre i sin drømme-BMW for en månedlig ydelse, der svarer til, hvad de skulle have betalt i afdrag på en traditionel familiebil fra Peugeot, VW eller Ford.

Det giver større smil hos både medarbejderen og økonomichefen.

Klar besked om BMW leasing

Hos PerB Cars får du klar besked om leasing af BMW. Både hvad du skal være opmærksom på i leasingperioden, samt hvordan du er stillet ved leasingperiodens afslutning. Det giver dig tryghed hele vejen, så du bedre kan nyde din lækre BMW-drømmebil.


Start her: Kontakt os i dag og lad os finde din drømme BMW

Kend dit kørselsbehov

Når vi sammensætter din leasingydelse, består den hovedsageligt af registreringsafgiften og det forventede værditab på bilen. Når vi skal beregne værditabet, spiller især antallet af kørte kilometrer ind. Derfor er vigtigt, at du har en god ide om, hvordan du forventer, dit kørselsbehov bliver i leasingperioden.

Det kan du få en indikation af, ved at se på gamle kørebøger, samt kilometerangivelser på gamle værkstedsregninger og synsrapporter. Læg også gerne lidt oven i. For når du først er kommet ud af køre i din drømmebil, er det ikke altid, du tager den lige vej hjem

Hold øje med kilometertælleren


Derfor er det også vigtigt, at du holder øje med kilometertælleren i leasingperioden. For kører du mere end forventet, ender du med en ekstraregning på 1,50 kr. pr. overkørte kilometer, når leasingperioden er slut.

Det kan nemt løbe op. Derfor bør du kontakte os, så snart du opdager, at du kører mere end forventet. Derved kan vi ændre på leasingaftalen, så du får betalt for de ekstra kilometer i løbet af leasingperioden.

Skulle du omvendt køre mindre, refunderer vi de underkørte kilometer med 0,XX pr. kilometer. Igen kan det være en fordel for dig at få justeret leasingaftalen, så du kan spare pengene med det samme.

Sådan er du stillet, når leasingaftalen er slut


Hvad der skal ske med bilen, og hvordan du er stillet ved leasingaftalens afslutning, afhænger helt af, hvordan aftalen er skruet sammen.

Har du valgt en operationel leasing, afleverer du blot bilen, som om det var en, du havde lejet. Her kan der eventuelt komme en ekstraregning på overkørte kilometer, samt hvis bilens stand er forringet væsentligt.

Har du derimod valgt en finansiel leasingaftale, står du med en flexleasingaftale på din BMW med en bil, der ikke er belastet af danske afgifter.

Det giver dig mulighed for enten at:

  • Sælge bilen brugt på det europæiske bilmarked
  • Genlease bilen med en lavere leasingydelse, da den jo er faldet i værdi
  • Bytte bilen ud med en anden lækker BMW på en ny leasingaftale
  • Købe bilen privat, ved at betale en lavere registreringsafgift en da bilen var ny


Hvad for en model, der er den rigtige for dig, kommer helt an på dine ønsker, din økonomi, hvilken leasingaftale du har haft, samt hvad det er for en BMW-model, du har haft leaset.

Vi rådgiver dig gerne om, hvilken løsning der er den bedste for dig i situationen, ligesom vi kan hjælpe dig med at sælge og reeksportere bilen til udlandet, eller tage bilen i kommission og sælge den for dig.

PerB Cars ønsker langvarige kunderelationer, hvorfor vi gør alt for at give dig den bedste oplevelse med en leasingaftale gennem os. Det er den indstilling, der har givet os masser af glade og tilfredse kunder, som vender tilbage til os igen og igen, når de skal lease deres næste BMW.