PerB Cars

Land Rover-leasing du kan stole på

Se de Land Rover-modeller herunder, som vi har på lager nu, og læs mere om leasing af Land Rover her på siden.

Sådan får du en tryg og billig Land Rover-leasing

Drømmer du om at lease en Land Rover, er det en rigtig god ide at vælge PerB Cars. Her får du ærlig og reel rådgivning og en leasingaftale, som giver dig drømmebilen i garagen, uden at du behøver frygte for dyre efterregninger. Det giver større smil og mere køreglæde!

Land Rover som privat-leasing


Med en privatleasing-aftale på en nyere, brugt Land Rover importeret fra udlandet, kan du komme ud at køre i din drømmebil, uden at du sætter privatøkonomien over styr. For med en flexleasing-aftale på din Land Rover, betaler du kun for registreringsafgift og værditab i den periode, som leasingaftalen løber over.

Det betyder, at du kan komme helt ned og betale så lidt som 0,5 % i registreringsafgift per måned, frem for at skulle lægge hele registreringsafgiften for den brugte bil up front.

Ved at lease en nyere, brugt Land Rover, har vognen også allerede haft det største værditab. Det gør leasingydelsen endnu billigere.

Værditabet i leasingperioden beregnes ud fra det kørselsbehov, som du forventer at have, samt den generelle prisudvikling for den pågældende model Land Rover. Med mere end 60 års erfaring fra bilbranchen, har vi mulighed for at foretage denne beregning så realistisk som muligt. Derved undgår du kedelige efterregninger, fordi værditabet er blevet sat urealistisk lavt.

Det giver dig en mere tryg og sikker leasingaftale. Så kan du bedre nyde den fantastiske vogn, som en Land Rover er.

Land Rover som erhvervsleasing


Med erhvervsleasing af en Land Rover, får du mulighed for enten selv eller give medarbejderne en flot og attraktiv vogn at køre i. Endda uden at de bliver beskattet af værdien af fri bil. Den er tårnhøj på de fleste Land Rover-modeller.

Det kan du opnå ved at knytte en split-leasingaftale til den flexleasing, der er omtalt tidligere. Derved fordeles leasingydelsen mellem firmaet og medarbejderen i forhold til, hvor stor en andel af de kørte kilometer, medarbejderen kører privat. Det betyder samtidig, at firmaet kan trække både leasingydelse og alle andre udgifter til vognen fra inkl. moms.

For medarbejderen betyder det, at han eller hun kommer ud og køre i sin drømmebil til en pris, der svarer til, hvad vedkommende skulle betale i ydelse for en større, almindelig familiebil fra f.eks. Ford, VW eller Peugeot.

Ved at lease jeres firmabiler i stedet for at finansiere dem traditionelt, bliver kapitalbehovet ved aftalens indgåelse langt mindre, ligesom jeres bilflåde kommer til at belaste firmaets likviditet minimalt.

Det giver mere køreglæde til medarbejderen og et større smil hos jeres økonomiansvarlige.

Land Rover leasing hos PerB Cars

Land Rover leasing hos PerB Cars

Leasing af Land Rover

Land Rover-leasing er den smarte genvej til at få en af markedets lækreste 4WD’er i garagen. Perfekt til dig, der gerne vil kunne komme stilfuldt frem både på vejen og i terrænet. Læs mere om leasing af Land Rover her på siden.


Start her: Kontakt os i dag og lad os finde din drømme Land Rover

Det skal du tænke over, når du leaser en Land Rover

Ønsker du at lease en Land Rover, er det vigtigt, at du holder øje med kilometertælleren i leasingperioden. Samtidig vil du oftest have flere forskellige muligheder med hensyn til vognen, den dag leasingperioden er forbi. Læs med og få klar besked om Land Rover-leasing hos PerB Cars.

Dit kørselsbehov afgør værditabet på vognen


Når vi skal beregne værditabet på din Land Rover hen over leasingperioden, spiller det en stor rolle, hvor mange kilometer du forventer at køre i bilen. For jo flere kilometer bilen har kørt, jo større bliver værditabet.

Derfor er det vigtigt, at du kan give os et realistisk bud på, hvor langt du forventer at køre i fremtiden. Kender du ikke tallet helt nøjagtigt, kan du tit finde gode indikationer på det, ved at kigge i gamle kørebøger, værkstedsregninger eller synsrapporter fra dine tidligere biler.

Vi anbefaler altid, at du lægger lidt oven i.

For det er vores erfaring, at de fleste gerne kører en lille omvej, så de får mulighed for at nyde deres drømmebil endnu mere.

Tjek kilometertælleren jævnligt


For at sikre dig mod dyre efterregninger, er det en rigtig god ide at holde ekstra godt øje med kilometertælleren hen over leasingperioden. For kører du flere kilometer en forventet, faktureres de ud til 1,50 kr. pr. kilometer, den dag leasingperioden er slut.

Så ændrer dit kørselsbehov sig afgørende, er det vigtigt, at du får sagt til. Så kan vi justere aftalen med det samme, så du slipper for at skulle betale for de ekstra kilometer til slut.

Kører du mindre, end du forventede, refunderer vi tilsvarende de underkørte kilometer med 0,XX kr. pr. kilometer. Også her kan det være en fordel at få justeret leasingaftalen, så snart du bliver klar over det. Så kan du få en endnu lavere leasingydelse hver måned.

Så husker du at holde øje med kilometertælleren og reagere på eventuelle udsving, kan du spare dig selv og din pengepung for mange ærgrelser.

Vi samler på glade kunder


Uanset hvad du vælger, kommer du aldrig til at stå alene. Hos PerB Cars går vi efter at have glade kunder – noget vi er lykkedes rigtigt godt med. For hovedparten af de kunder, vi har haft gennem tiden, er kommet tilbage igen, når de skulle have finansieret deres næste drømmebil.

Hvad så, den dag leasingperioden er forbi?

Når leasingperioden er overstået, er der flere mulige scenarier for, hvad der så skal ske med bilen.

Har du leaset den på en såkaldt operationel leasingaftale, afleverer du bare Land Roveren igen, som om det var en udlejningsbil. Er der kørt flere kilometer end aftalen indeholdt, eller er bilens stand væsentligt forringet, kan der komme en ekstraregning på det.

Har du haft en finansiel leasingaftale med flexleasing, står du med en Land Rover, der ikke er betalt registreringsafgift på. Det giver dig flere forskellige muligheder med vognen:

Enten kan du:

  • Sælge den brugt på det europæiske bilmarked
  • Lease vognen igen på ny med en ny leasingaftale
  • Bytte den til en leasingaftale på en anden Land Rover
  • Købe vognen privat, og betale dansk registreringsafgift


Hvad der er det rigtige i din situation, kan du få hjælp og rådgivning om fra os. Vi kan også tage bilen i kommission, hjælpe dig med at sælge og reeksportere den, lige som vi kan give dig en billigere leasingaftale på bilen fremover, fordi den nu har en lavere værdi, end da du indgik din tidligere leasingaftale.

Endelig kan vi også hjælpe dig med at få bilen på danske plader, lige som vi kan hjælp dig med en traditionel finansiering af dette.