PerB Cars

Porsche leasing hos PerB Cars

Se vores udvalg af nyere, brugte Porsche-modeller, og læs mere om, hvordan du får en tryg leasing af din Porsche hos PerB Cars.

Få en tryg og sikker leasing af Porsche

Uanset om du drømmer om Porsche Panamera, Porsche Cayenne eller Porsche 911 med leasing, finder du både bilen og den bedste og mest fordelagtige leasingaftale hos PerB Cars. Vi sammensætter leasingaftalen, så du får bilen til en reel leasingydelse, der ikke ender med at give dig en kedelig efterregning til sidst.

Porsche privatleasing


Du har sikkert set tilbud på privatleasing af Porsche fra ny.

Her betaler du dog alt for meget, fordi du både skal betale leasingydelsen af den fulde, danske registreringsafgift, samt betale værditab for den periode i bilens liv, hvor værditabet er størst.

Ved i stedet at privatlease en nyere, brugt Porsche, der er importeret fra udlandet, kan du skære en væsentlig del af leasingydelsen fra.

For ved at indgå en flexleasingaftale på din nyere, brugte Porsche, kommer du kun til at betale dansk vægtafgift og værditab for den periode, som din leasingaftale løber over. Samtidig er værditabet meget mindre, fordi bilen ikke er helt ny længere.

Det giver dig mulighed for at lease din drømme-Porsche, uden at det kommer til at gå alt for hårdt ud over din privatøkonomi. Samtidig kan du forvente en masse misundelige blikke fra naboerne, fordi du tør blæse på janteloven.

Porsche som erhvervsleasing


Har du eget firma, eller en arbejdsgiver som gerne vil sørge for, at medarbejderne kører i en ekstra præsentabel vogn, er det også muligt at tegne en splitleasing-aftale på din Porsche.

Her deles leasingydelsen mellem arbejdsgiver og medarbejder i et forhold, der svarer til medarbejderens private kørsel i bilen. Derved slipper medarbejderen for at betale skat af fri bil, og firmaet kan trække hele leasingydelsen og alle andre udgifter på Porschen fra inkl. moms. Det ville ikke være muligt med en traditionel finansiering.

Det giver dig din drømmebil i garagen til en månedlig ydelse, der ligger lige omkring, hvad du normalt skulle betale i afdrag på en af de større familiebiler fra f.eks. VW, Ford, Peugeot eller lignende.

Det giver både større arbejdsglæde og færre panderynker i bogholderiet.

Det skal du være opmærksom på, når du leaser en Porsche

Med en Porsche på flexleasing kommer du kun til at betale for værditabet og registreringsafgiften i den periode, som leasingaftalen løber over. Bilen importeres brugt fra udlandet uden at blive belastet af den danske registreringsafgift. Det giver dig en meget billigere leasingaftale, samt mange flere muligheder den dag leasingaftalen er slut.


Start her: Kontakt os i dag og lad os finde din drømme Porsche

Det skal du være opmærksom på, når du leaser en Porsche

Vil du gerne undgå kæmpe efterregninger og andre af de kedelige historier, du måske har hørt fra andre, der har haft leaset en Porsche eller anden premiumbil andre steder, er der tre ting, du skal være opmærksom på.

Kend dit fremtidige kørselsbehov


Jo mere præcist du kan angive dit forventede kørselsbehov, jo mere korrekt kan vi beregne værditabet og dermed give dig den rigtige leasingydelse på din drømme-Porsche.

Reagér hvis kørselsbehovet ændres


Ændrer dit kørselsbehov sig i løbet af leasingperioden, er det vigtigt, du giver os besked. Så kan vi justere aftalen, så din ydelse kommer til at svare bedre til værditabet.

Pas godt på bilen i leasingperioden


Der er god grund til at passe ekstra godt på din Porsche i leasingperioden, så bilens stand er helt i top. Det minimerer risikoen for ekstraregninger på grund af ekstraordinært værditab. 

PerB Cars – en tryg leasingpartner for dig og din Porsche


Vælger du at tegne en leasingaftale på din drømme-Porsche gennem PerB Cars, kan du se frem til en tryg og ærlig leasing. Alle vores aftaler er beregnet ud fra vores over 56 års erfaring i bilbranchen, ligesom vi følger anvisningerne fra både FDM og SKAT. Det stiller dig bedst muligt som forbruger, og sikrer dig mod kedelige overraskelser.

Samtidig giver vi klar besked om, hvordan du er stillet, den dag din leasingaftale er udløbet.

Vi sætter en ære i langvarige kunderelationer. Det gør vi rigtigt godt, hvis vi skal dømme efter de mange kunder, der kommer igen, næste gang de skal lease en Porsche eller anden luksusbil.

Det havde de ikke gjort, hvis de følte sig snydt eller bedraget af, at vi havde sat værditabet urealistisk lavt, for at kunne lokke dem i fælden med en alt for lav leasingydelse. Den slags tricks får man ikke glade kunder af.

Så læg trygt vejen forbi PerB Cars i Dragør, og få en tryg og bundreel leasingaftale på din Porsche.