PerB Cars

PerB Collect, sikker import af din drømmebil

Overvejer du at importere din drømmebil?

Importering af bil fra udlandet, kan virke kompliceret og uoverskueligt for mange, men hos PerB Cars har vi gjort det enkelt for dig og lavet en samlet pakke, den kalder vi PerB Collect.

Vi sørger for at du kender alle dine udgifter på forhånd og får mulighed for, med vores hjælp og rådgivning, at håndplukke en helt unik bil fra vores store forhandler netværk i Europa.

Vores mangeårige erfaring giver os et unikt og bredt kendskab til de europæiske markeder, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere står stærkt. Vi er et stærkt team af erfarne fagfolk, hvor du rådgives om den bedste finansieringsmodel der passer dig. Din bil kan leveres direkte i indkørslen til dig i hele landet.

Lad PerB Cars står for importen af din drømmebil.

Hvad koster det at importere en bil?

Når du vælger PerB Cars til at importere din drømmebil, så kender du alle omkostninger på forhånd og får samtidigt nogle af landets bedste priser på leasingaftaler samt et meget højt service niveau.

Vores PerB Collect pakke koster:
20.000 kr. ex. moms

Inkluderet i PerB Collect pakken er følgende:

Vi håndplukker og transporter din drømmebil hjem fra Europa og sikrer at dine forventninger til bilens stand og udstyr bliver indfriet.

Samtidigt søger vi for:
Transportforsikring hele vejen hjem
Toldsyn og afgiftsbehandling
Kvalitetstjek og mekanisk gennemgang
Premium kosmetisk klargøring inden levering

PerB Collect - Håndplukkede drømmebiler fra hele Europa

Har du forgæves forsøgt at finde din drømmebil i Danmark, så kan vi hos PerB Cars hjælpe dig med at finde lige netop den bil du drømmer om, gennem vores store forhandler netværk i Europa.

Bilmarkedet uden for de danske grænser er meget stort og giver dig mulighed for at håndplukke en helt specifik og unik drømmebil. Med PerB Collect er det nemt og gennemskueligt at importere biler til leasing.

Importerede drømmebiler til hurtig levering med PerB Collect

Hos PerB Cars står vi klar til at handle når du er. Fra vi har håndplukket din drømmebil hos forhandleren i Europa, til den holder parkeret hjemme i din indkørsel, på danske plader – går der typisk 1-2 uger.

Udtalelser fra kunder der har benyttet PerB Collect

Overvejer du at importere din næste bil, så tøv ikke med at kontakt os til en snak.

null

JESPER

RANGE ROVER SPORT

Et trygt og sikkert valg hver gang!

Jeg har i mange år valgt at lease mine biler og de senere år har det været PerB Cars som har stået for det – både privat og erhvervsmæssigt.

Allan, Per og de andre hos PerB er supergode til at finde netop den bil jeg vil have hos en af deres samarbejdspartnere og til den rette pris.

Jeg ved også at jeg kan være sikker på at bilen er 100% i orden når den ankommer for de har selv nøje har tjekket den. Jeg ved også at alting altid er i orden i forhold til afgifter, skat, restværdier, mv. hvad enten det er en bil til en af mine medarbejdere eller til mig selv, for hos PerB har de Bent som har siddet hos SKAT i mange år og derfor kender alle regler til bunds.

Nu er leasing af bil bare nemt og jeg undgår overraskelser

null

JEPPE

Volvo XC90

Jeg har fået både uvurderlig rådgivning og fantastisk service!

Det er fjerde gang jeg handler bil med PerB Cars, denne gang flexleasing.

Havde meget specifikke ønsker til min bil og alle er blevet opfyldt. Tak!

null

TORBEN

PORSCHE MACAN GTS

Ordenlighed og seriøsitet – gennemsyre oplevelsen hos PerB Cars

Masser af fede biler, højt serviceniveau, god atmosfære og altid god espresso kaffe…

Jeg har fået top seriøs sparring i mit valg af drømmebil, hvor PerB Cars tog sig af alt for at finde den helt rigtig model, forhandling, indkøb, hjemtagelse – til den stod klargjort i udstillingen og ventede på mig.

Gennemsigtighed i leasingmarkedet har ikke været en selvfølge – men det er det hos PerB Cars, hvor alle nøgletal og beregninger blev forståeligt forelagt.

Jeg har været total tryg hele vejen og jeg kan kun stærkt anbefale hele teamet hos PerB Cars.
…de har styr på det 🙂

PERB COLLECT

Ærlig import af biler til leasing

Hos PerB Cars er du garanteret en ordentlig bil, når vi står for importen af din drømmebil. Vi sætter nemlig en ære i at bruge tid på at håndplukke den helt rigtig bil til dig. En bil der indfrier alle dine forventninger til både udstyr og køreglæde.

Vi sætter en ære i at tilbyde ærlig, sikker og gennemskuelig import af biler til leasing.

Kontakt os på
Telefon: +45 8770 3199
Email: [email protected]