PerB Cars

Privatlivspolitik

Som kunde hos PerB Cars ApS (i det følgende kaldet PerB Cars) og PerB Finans ApS (i det følgende kaldet PerB Finans) betror du os dine oplysninger og denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet. Vi håber, at du vil tage dig tid til at læse det. Husk du kan altid skrive en e-mail til info@PerBCars.dk, hvis du vil vide mere om, hvilke oplysninger vi har om dig!

Privatlivspolitikken beskriver:

  • Hvor vi indsamler dine data.
  • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
  • Hvad dit samtykke indeholder, og hvordan vi anvender disse oplysninger.
  • Hvilke valgmuligheder du får, og hvordan du selv kan opdatere eller få slettet dine oplysninger.

PerB Cars og PerB Finans registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om besøgende på hjemmeside og/eller i butik. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt af processen. PerB Cars og PerB Finans vil til enhver tid behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Den juridiske enhed, hvor vi indsamler, behandler og passer på dine data er:

PerB Cars ApS                  

CVR.: 19394476

PerB Finans ApS

CVR.: 40259473

8600 Silkeborg

Telefon: 3810 0000

E-mail: Info@PerBCars.dk

—oooOooo—

HJEMMESIDE

Når du besøger vores hjemmeside eller besøger os via sociale medier, Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl. indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Alle informationer om dig, vil primært blive brugt i forbindelse med de services, du selv beder om, samt sekundært at forbedre de muligheder, vi som virksomhed har for at tilbyde dig personlig service. Derudover vil alle informationer kun blive anvendt indenfor

PerBCars.dk = PerB Cars & PerB Finans og associerede virksomheder, bureauer og andre virksomheder med hvem vi har et fast samarbejde.

Alle data vil blive behandlet i overensstemmelse med de relevante love for datasikkerhed.

Hvilke informationer bliver registreret af PerB Cars’ hjemmeside?

Det er vores politik, at give dig så meget kontrol over dine personlige informationer som muligt. Du kan også sagtens besøge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er – eller give nogen informationer overhovedet.

Der er dog tidspunkter, hvor vi har brug for oplysninger fra dig – som f.eks. dit navn evt. e-mail adresse eller telefonnr. evt. biloplysninger. Du får altid besked i en formular, hvilke informationer vi skal bruge om dig, for at kunne hjælpe dig bedst muligt med din forespørgsel, disse oplysninger bruges kun til at svare tilbage til dig. For yderligere kontakt indhenter vi samtykkeerklæring.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Endvidere registrerer og behandler vi, som en del af vores virksomhed oplysninger, de personer vi har kontakt til, med det formål at afsætte vores varer eller ydelser.

COOKIES

Vores hjemmeside anvender ”cookies” der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller mobil med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies bidrager til at give dig den bedste oplevelse.

Per B anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.
  • Forbedre hastigheden for hjemmesiden.
  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook, LinkedIn o.a.
  • Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside og kan dokumentere dette.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere, hvor mange der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Vi anvender cookies til:

  • At indsamle personlige identificerbare oplysninger.
  • At samle personoplysninger ind.
  • At videregive personligt identificerbare data til tredjepart.

Så lang tid opbevares cookies:

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores hjemmeside.

Sådan sletter du cookies:

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se http://www.minecookies.org/cookiehandtering  Du kan også fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg.

Hvis du sletter eller fravælger cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores egne cookies:

Vi anvender cookies til at få vores hjemmeside til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på hjemmesiden, validering af data såsom telefonnr., e-mail, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelse mm.

Tredjeparts cookies:

Vores hjemmeside omfatter funktionalitet, der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.

Vores hjemmeside indeholder en eller flere af følgende, som anvender cookies (kan variere i omfang):

PerBCars.dk

  • Google Analytic – til at måle trafikken på vores hjemmeside
  • dk – hele vores hjemmeside platform, ligeledes overordnet måling af trafikken

Cookies til Sociale hjemmeside:

For at du let kan ”like” eller dele vores indhold på sites som Facebook, Twitter og/eller LinkedIn har vi inkluderet deleknapper på vores site.

Vores hjemmeside indeholder følgende, som anvender cookies:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google+
  • Med flere

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af dine personlige indstillinger, som du har valgt til disse tjenester.

De nævnte cookies bruges til data til analyse, besøgstal og leads mv. og kan variere en smule ved hvert besøg, derfor er det ikke muligt at lave en komplet liste af cookies.

Cookies til andet brug:

Vi afprøver med jævne mellemrum nye designs eller funktioner på vores hjemmeside, derved kan vi måle, hvordan vores besøgende reagerer på forskellige versioner. Dette hjælper os til at tilbyde dig en god hjemmeside. Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores hjemmeside, hvor lang tid de bruger på siden, hvilken side de besøger, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows) den slags målinger hjælper os til at identificere om vores hjemmeside fungerer som den skal overfor særlige teknologier. Disse analyseprogrammer fortæller os også – på et anonymt grundlag – hvordan brugeren kommer frem til vores hjemmeside (f.eks. fra en søgemaskine) og om de har været her før. Cookies er udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi eller vore annoncører eller reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Ved anden kontakt med dig end på vores hjemmeside eller sociale medier f.eks. ved besøg i butikken indsamler og behandler vi, dine kontaktoplysninger, så som:

SALG – PRØVEKØRSEL AF BIL – SAMTYKKE

  • Dit navn og adresse
  • Dit telefonnr.
  • Din e-mail
  • Vi skal også se gyldigt kørekort

SALG – TILBUD – KØB AF BIL

  • Dit navn og adresse
  • Dit telefonnr.
  • Din e-mail
  • Fødselsdato og år
  • Oplysninger om dit køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud og dine køretøjers oplysninger.
  • Herudover ved evt. finansiering, leasing og leasing uden udbetaling, igennem én af vores finansieringspartnere, skal vi indhente f.eks. årsopgørelse, lønsedler og andre finansielle informationer – til brug for kreditvurdering (dette afhænger af hvilken finansiering vi skal tilbyde)

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

SAMTYKKE

Et samtykke er et dokument, du skal underskrive eller en e-mail/sms hvor du selv skal godkende samtykketeksten, for at vi kan få lov til at behandle data omkring dig, f.eks. din e-mail og dit telefonnr. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. F.eks. har du underskrevet en slutseddel på en bil, må PerB Cars og PerB Finans også behandle de persondata, som du skulle oplyse i forbindelse med dit køb.

PerB Cars og PerB Finans bruger samtykke til følgende:

  • Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser
  • Leasing- og låneberegninger
  • Markedsføring
  • Nyheder og information om særlig kundefordele hos PerB Cars

GENERELT FOR PERB CARS & PERB FINANS

Har du givet os dine personoplysninger, er vi ansvarlige for at dine oplysninger opbevares forsvarligt.

PerB Cars og PerB Finans overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

PerB Cars og PerB Finans har også interne IT systemer, som vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer opdateres løbende og er bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra. I disse systemer deler vi kundedata på tværs af organisationen. Læs mere under punktet SIKKERHED.

OPBEVARING AF SAMTYKKE

I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet en elektronisk fremsendelse.

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Ønsker du af den ene eller anden årsag, at tilbagekalde dit samtykke (helt eller delvist), respekterer vi naturligvis det.

For at tilbagekalde dit samtykke delvist kan du altid, svare tilbage til afsender på en given udsendelse, og oplyse at du fremover ikke ønsker at modtage denne type fremsendelser, f.eks.

  • Nyhedsbreve PerB Cars med tilbud mv.
  • Leasingtilbud fra PerB Finans

Du skal enten afmelde via fremsendelsen eller skrive til info@PerBCars.dk og fortælle, hvilke typer henvendelser du ikke ønsker fremover.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke helt, dette kræver at du giver PerB Cars og PerB Finans oplysning om, at du vil slette SAMTYKKET helt.

Henvendelse kan ske til info@PerBCars.dk hvor du fortæller os, at du vil ophæve dit samtykke helt. Du skal i den forbindelse identificere dig med selv med fulde navn, adresse, fødselsdato og år.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

OPBEVARINGSPERIODE PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og evt. retskrav, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

VIDERGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af hjemmesiden m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

INDSIGT OG KLAGER

Du har krav på, at få udleveret de informationer, du har givet til PerB Cars og PerB Finans om dig selv, og som PerB Cars og PerB Finans har behandlet automatisk (f.eks. din udfyldelse af kontaktformular via internet/hjmmesider) i et almindelig anvendt maskinlæsbart format, Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Har du ændringer til dine oplysninger hos PerB Cars eller PerB Finans, kan du skrive til os på info@PerBCars.dk.

Vi går altid ind for dialog med vores kunder.

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener PerB Cars eller PerB Finans ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata.

PerB Cars ApS                  

CVR.: 19394476

PerB Finans ApS

CVR.: 40259473

8600 Silkeborg

Telefon: 3810 0000

E-mailinfo@PerBCars.dk