PerB Cars

Prøv kræfter med Formel 1 og GT3 i vores Racing Room

Har du altid drømt om at køre en rigtig Formel 1-racer?

Så kan du få opfyldt drømmen i vores nye Racing Room. Det foregår helt virtuelt og topsikkert i en af vores 6 kraftfulde simulatorer, som er placeret over showroomet hos PerB Cars. Så kom forbi, slip hestekræfterne løs, og se, om du kommer først over stregen!

Så livagtigt, at du næsten kan mærke det, hvis du kører galt!

Når du kører Formel 1 eller GT3 hos Racing Room hos PerB Cars, er oplevelsen så livagtig, at de færreste kan lade være med at hoppe i sædet eller komme med udbrud og eder under kørslen.

Lige så snart du sætter dig i det autentiske, ægte Formel 1-sæde, og kører ud på banen, forsvinder den hyggelige lounge, vores simulatorer er sat op i, fuldstændigt fra din bevidsthed. Der er kun dig, bilen og banen!

Den største forskel er, at du – heldigvis – ikke kommer til skade, når du kører galt. Men lige i situationen er det tæt på, at du kan mærke det!

Velkommen i Formel 1-himlen

Racing Room har til huse oppe over showroomet hos PerB Cars i Hårup lige uden for Silkeborg. Placeringen er perfekt. For det er næsten som at komme i himlen for dig, der er vild med Formel 1 eller GT3.

Vi har indrettet den hyggelig lounge med bløde møbler og tykke tæpper på gulvene. Her kan du vente på, at det bliver din tur. Eller tage en tiltrængt pause fra kørslen.

Racing Room er perfekt til alt lige fra en hyggelig aften med vennerne over et lille firmaarrangement og til et af de første stop på en polterabend.

Book din tur nu!

Er du klar til at give den max gas, give konkurrenterne baghjul og ligge lunt i svinget? Så book din tur i den drømmeracer i Racing Room hos PerB Cars.

Per B. Christensen - CEO PerB Cars ApS

PERB CARS - BYGGET PÅ TILLID

Tid til at få din drømmebil med hjem?

Når du har fået drømmen om at køre Formel 1 eller GT3 opfyldt, kan du også lige så godt få dig et godt tilbud på den bil, du altid har drømt om!

Hos PerB Cars finder du et stort udvalg af drømmebiler fra alle de kendte mærker som f.eks. Audi, Mercedes, BMW, Volvo og Land Rover. Og dem vi ikke har, kan vi finde til dig!

Få drømmebilen som leasing på ærlige vilkår. Eller med traditionel finansiering.

– Per B. Christensen | Indehaver af PerB Cars

Kontakt os på
Telefon: +45 3810 0000
Email: info@perbcars.dk