PerB Cars

Velkommen til EVE Finans

Besøg os på Papirfabrikken 74, 8600 Silkeborg

EVE Finans – bygget på tillid gennem mere end 60 år

EVE Finans er et familieejet bilhus med 60 års erfaring i branchen. Hele vejen har vi bygget vores forretning op på gode jyske værdier som ærlighed, tillid og snusfornuft.

For os handler det ikke om urealistiske smart-i-en-fart leasingtilbud, men om at få dig ud at køre i din drømmebil med en finansieringsmodel, der ikke har dig som sorteper.

Per B. Christensen

Vi hjælper dig med at finde drømmebilen


Har vi den ikke, kan vi nemt hjælpe dig med at finde den gennem vores store europæiske netværk af forhandlere af premium-biler. 

På kort tid kan vi opfylde dine bildrømme, uanset om du altid har ønsket dig en Mercedes, Audi, Porsche, Land Rover eller en anden premium-bil. Ja, selv Ferrari’er og andre superbiler kan vi finde til dig.

Vi hjælper og rådgiver om import


Har du selv pengene, og vil du gerne selv stå for importen, kan vi også hjælpe og rådgive dig med det. Vi kender hele processen. Derfor kan vi sørge for, at du nemt og gnidningsfrit kan få din drømmebil på danske plader.

Vi finder den mest gunstige finansiering


Når drømmebilen er fundet, kan vi hjælpe med at finde den rigtige finansieringsmodel. Vi tilbyder både traditionel finansiering for dig, som gerne vil ende med at eje bilen, og leasing, til dig som bare gerne vil ud og køre i drømmebilen med de lavest mulige omkostninger.

Vælger du en leasing-model, sikrer vi dig, at du trygt kan køre ud i din nye drømmebil, uden at ende med et grimt eftersmæk, den dag leasingperioden er slut. 

Så hos os er der ingen knaldtilbud og leasingydelser, der er for gode til at være sande. Fordi vi bygger på ærlig, redelig og ordentlig behandling af vores kunder. 

Vi tænker, det er derfor, så mange af vores kunder vender tilbage til os igen og igen.

Kontakt EVE Finans

Hos EVE Finans har vi samlet et stærkt team af erfarne fagfolk, der kan få dine bildrømme til at gå i opfyldelse. Vi finder den bedste finansieringsmodel for din drømmebil – hver gang! Så kan du blæse på janteloven og køre ud i landet i netop den bil, du længe har fortjent. Kontakt en af os med det samme og få en lækker bil i garagen!

Per B. Christensen
Per B. Christensen
Indehaver & Leasing
Casper B. Christensen
Casper B. Christensen
Leasing Rådgiver
Nicolai G. Christensen
Nicolai G. Christensen
Økonomichef & Strategi
Anette Christensen
Anette Christensen
Økonomi & Regnskab
Sandra Bilde Nielsen
Sandra Bilde Nielsen
Leasing Rådgiver
Bent Riis
Bent Riis
Leasing Rådgiver

EVE Finans ApS

Papirfabrikken 74 | 8600 Silkeborg

Vores åbningstider:

Man-torsdag 09.00 – 15.30
Fredag 9.00 – 15.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Helligdage Lukket

Klik her for rutevejledning

Gør din drømmebil mulig!

Den største fordel ved leasing er, at det bringer din drømmebil inden for rækkevidde af din økonomi.

Det kan gøres på mange måder. Mest populært er den såkaldte flexleasing-model, hvor du kun betaler registreringsafgift og værditab på bilen, for den periode som din leasingaftale løber over.

Denne model kan kombineres med en splitleasing-aftale, hvor du og dit eget firma eller din arbejdsgiver, ”splitter” leasingydelsen mellem jer. Splittet laves i forhold til, hvor stor en andel af de kørte kilometer, du kører privat.

Til sammen giver det dig som privatperson din drømmebil til en pris, der ligger på niveau med eller under den ydelse, du skulle betale for dit billån til en traditionel familiebil.

Hav fokus på restværdien

Vælger du en eller begge leasingmodeller, står du med en leasingbil ved leasingperiodens afslutning, som du enten bare afleverer tilbage til leasingselskabet, hvis du har valgt en såkaldt operationel leasingaftale. Du kan også stå med ansvaret for at købe bilen, genlease eller sælge bilen, hvis du har valgt en finansiel leasing.

I begge tilfælde kan der komme en grim efterregning, som de fleste leasingselskaber ikke er glade for at tale om:

Ved operationel leasing i form af en efterregning for ekstra kørte kilometer og ekstra slitage, der betyder, at bilens værdi er lavere end leasingselskabet forventede.

Ved finansiel leasing i form af en lavere pris for bilen, hvis du vælger at sælge den, fordi værditabet i din leasingkontrakt var sat urealistisk lavt, for at give dig en billigere månedlig ydelse.

Vi går altid efter, at du kommer igen

Hos EVE Finans taler vi åbent og ærligt om alle forhold omkring leasing – og vi hverken fejer noget ind under gulvtæppet eller lokker dig på glatis med urealistiske lave, månedlige ydelser på din leasingaftale. Eller en alt for lav førstegangsydelse.

For vi ved godt, at i den sidste ende lander regningen for vores ”forglemmelser” hos dig som kunde. Og så er det nok ikke hos os, du henvender dig, næste gang du vil lease eller finansiere din drømmebil på anden vis.

Derfor er alle vores leasingaftaler baseret på de anbefalinger, som FDM og SKAT er kommet med på området. Det sikrer dig bedst muligt som forbruger, og giver dig den bedste oplevelse med at handle med os hos EVE Finans.

Vi går altid efter, at du kommer igen

Med ærlig og redelig finansiering af din drømmebil, bliver leasing noget for dig. For hos et ærligt leasingselskab ender du ikke med at stå med håret i postkassen til sidst!

Så sæt kurs mod EVE Finans. Vi bor i bilernes by Silkeborg. Vi ses!