PerB Cars

Hvad er flexleasing?

Find din drømmebil herunder, og kom trygt ud at køre med en flexleasingaftale med PerB Cars.

Flexleasing er velegnet til leasing af nyere, brugte premium-biler importeret fra udlandet. Fordelen ved flexleasing er, at du kun kommer til at betale registreringsafgift og værditab for den periode, som leasingaftalen løber over.

Det giver dig en meget billigere ydelse på din leasingaftale, fordi bilen ikke er belastet af den fulde danske registreringsafgift.

Flexleasing bringer drømmebilen inden for rækkevidde


Derved kommer din drømmebil inden for rækkevidde af din privatøkonomi. Altså kan du med flexleasing blæse på janteloven og komme ud at køre i den bil, du altid har drejet hovedet efter.

Ved at kombinere flexleasing med en splitleasing-aftale, kan du få udgiften endnu længere ned. For ved splitleasing deler du nemlig leasingydelsen mellem dig privat og dit firma eller din arbejdsgiver. 

Derved kommer du kun til at betale den procentdel af leasingydelsen, som svarer til din privatkørsel i bilen. Samtidig slipper du for at blive beskattet af fri bil, ligesom firmaet kan trække hele leasingydelsen og alle andre udgifter til bilen fra inklusiv momsen.

Det giver dig din drømmebil til samme ydelse, som du skulle have betalt i afdrag for en lidt større familiebil med en traditionel finansiering.

Samtidig får du en leasingaftale, der bygger på både FDMs og SKATs anbefalinger. Det giver ekstra tryghed og sikkerhed.

Du har flere muligheder, når leasingperiode er forbi

Ved leasingperiodens udløb, giver flexleasing dig en bil, der ikke er belastet af tårnhøje danske afgifter. Så har du valgt en finansiel leasingaftale, hvor du selv står for at afhænde bilen, kan du frit vælge, om du vil:

1. Sælge bilen


Sælge bilen på det europæiske bilmarked, og få en højere pris for den.

2. Genlease bilen


Genlease bilen igen til en lavere månedlig ydelse, da den er blevet ældre.

3. Bytte bilen


Bytte bilen ud med en flexleasing-aftale på en anden af dine drømmebiler.

4. Købe bilen


Købe bilen selv, og betale den noget lavere registreringsafgift for brugte biler.

Alt efter dine ønsker og muligheder, kan vi rådgive dig omkring, hvilken løsning der er den bedste for dig. Hos PerB Cars kommer du ikke til at stå tilbage alene – eller får en kæmpe efterregning, fordi leasingydelsen slet ikke har stået mål med værditabet.

For PerB Cars bygger på tryghed og langvarige kunderelationer. Det får vi kun ved at være helt åbne og ærlige om din leasingaftale.

Flexleasing – den snusfornuftige måde at have bil på

Med flexleasing af en nyere, brugt premiumbil fra udlandet, skærer du en væsentlig luns af udgifterne ved at have bil. For dels udløser en bil på 3 år eller mere en meget lavere registreringsafgift for leasingperioden, dels har det største værditab på bilen allerede fundet sted. Det giver dig en bil på mere fair vilkår, hvor du kun betaler i forhold til dit brug af bilen i den tid, din leasingperiode løber over.


Start her: Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Betal kun for dit reelle brug af bilen


Faktisk kan du komme helt ned i at betale 0,5 % af den pålydende registreringsafgift for hver måned leasingperioden løber i. Dertil skal lægges et værditab, der nøje afspejler dit kørselsbehov.

For antallet af kørte kilometer har stor indflydelse på, hvor meget bilen er værd efter leasingperioden er slut.

Altså kommer du kun til at betale for din reelle brug af bilen. Det giver dig et meget lavere kapitalbehov ved leasingaftalens indgåelse, samt en meget lavere belastning af likviditeten hen over leasingperioden.

Hvad gør du, hvis kørselsbehovet ændrer sig

Har du kørt mere end forventet, afregnes de ekstra kilometer – enten ved leasingperiodens afslutning eller en gang om året (alt efter leasingperiodens længde).  Taksten er pt. 1,50 kroner pr. ekstra kørt kilometer.

Det kan nemt løbe op i mange penge. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden er opmærksom på, hvad der står på kilometertælleren. Og at du reagerer på det, hvis du kører mere end forventet.

Derved kan vi tilpasse leasingaftalen i tide, så den afspejler de faktiske forhold bedst muligt. Det reducerer risikoen for en ekstraregning til sidst.

Kend dit kørselsbehov


For at kunne fastsætte din leasingydelse korrekt ved indgåelse af en flexleasing-aftale, er det derfor meget vigtigt, at du kender dit fremtidige kørselsbehov så præcist som muligt.

Tjek eventuelt gamle kørebøger, kilometerforbruget på tidligere biler, samt hvad du eventuelt har af kørselsdata, der kan give dig overblik over dit fremtidige kørselsbehov.

Kig også ind i fremtiden, og vurdér, om du forventer en væsentlig ændring af dit kørselsmønster fremover.

Vores erfaringer viser os, at du oftest kører mere i din drømmebil end i en traditionel familiebil, alene på grund af den meget større køreglæde. Så regn gerne lidt flere kilometer oven i alene af den grund.

På baggrund af dine oplysninger, kan vi derefter beregne en så realistisk og dækkende førstegangs- og månedlig ydelse på din leasingaftale. Derved undgår du kedelige ekstraregninger for overkørte kilometer, den dag leasingperioden er slut.

Casper B. Christensen - PerB Cars ApS

Flexleasing hos PerB Cars

Med en flexleasingaftale hos PerB Cars får du en tryg aftale, der er beregnet på realistiske forhold. For som allerede nævnt bygger vores kunderelationer på tillid og tryghed – og det får vi ikke ved at lokke med urealistisk lave leasingydelser, vi på forhånd kan se, vil give dig en kæmpe efterregning på at have kørt i din drømmebil.

Derfor finder du ikke urealistiske knaldtilbud på flexleasing gennem os. Alle aftaler regnes grundigt igennem baseret på dine oplysninger om forventet kørselsbehov, samt vores markedsviden om mærke, model og årgang på din drømmebil.

Samtidig bygger vores leasingaftaler på de anbefalinger, som både FDM og SKAT er kommet med omkring leasing. Det betyder, at du både forbruger- og skattemæssigt er dækket ind efter nogle af markedets højeste standarder. Hvorfor mange af vores kunder kommer tilbage til os igen og igen, når de skal have fundet og finansieret deres næste drømmebil.