PerB Cars

Sæsonleasing – en flexleasingaftale med to biler

Se vores store udvalg af premium-biler, og læs mere om sæsonleasing her.

Sæsonleasing er en særlig udgave af flexleasing, hvor du har mulighed for at lease to biler på samme aftale. Den ene kan være en convertible, sports- eller anden lækker vogn til kørsel om sommeren. Og den anden kan være en SUV, 4WD eller anden praktisk bil til kørsel i vinterhalvåret.

Fidusen er, at du kun betaler vægtafgift og værditab på bilerne i den del af året, du kører i dem. Det giver dig hele to drømmebiler til en ekstra god pris.

Flexleasing af to biler på en gang


Med sæsonleasing laver vi en flexleasing-aftale, der dækker to biler. Den ene kører du i om sommeren og den anden om vinteren. Resten af året står de respektive biler i garagen.

Flexleasing betyder, at du kun skal betale værditab og registreringsafgift for bilerne for den periode af året, som du kører i dem. Det gør aftalen velegnet til importerede nyere, brugte premium-biler fra udlandet, hvor der ikke allerede er betalt registreringsafgift.

Derved får du en leasingydelse på ikke bare en, men hele to drømmebiler, der kommer inden for rækkevidde af din privatøkonomi. Det er næsten for godt til at være sandt.

Hvorfor lease 2 brugte premium-biler

Ved at lease en nyere, brugt bil fra udlandet, der er 3 år eller derover, slipper du for at betale nær så meget i registreringsafgift som for en ny bil. Samtidig har bilen allerede haft det største værditab.

Det giver det bedste udgangspunkt for beregningen af din leasingaftale. Ved yderligere kun at betale registreringsafgift og værditab for den del af året, hvor du kører i bilen, kan du få den månedlige leasingydelse på bilen endnu længere ned.

Så ved at lease 2 brugte premium-biler, får du dine drømmebiler i garagen, uden at du skal være hverken mangemillionær eller have vundet i lotto.


Start her: Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Det skal du være opmærksom på ved sæsonleasing

Når du tegner en aftale på sæsonleasing af to drømmebiler, skal du især være opmærksom på, hvilket kørselsbehov du har. For værditabet på bilerne afhænger især af antallet af kørte kilometer. Samtidig skal du tage stilling til, hvad der skal ske med bilerne, den dag leasingaftalen ophører.

Med en sæsonleasingaftale leaser du sådan set to biler til samme månedlige ydelse, som du normalt ville give for en enkelt premium-bil. Det er sådan set meget rimeligt, eftersom du kun må køre i én af bilerne ad gangen. 

Vi gør os umage for at beregne den rigtige restværdi


Når du vælger en sæsonleasingaftale, forgår det som allerede nævnt på samme vilkår som ved flexleasing.

Altså afhænger leasingydelsen af, hvor stor registreringsafgift og værditab der skal betales hen over leasingperiodens forløb.

Her er især det kørte kilometerantal vigtigt for leasingbilernes restværdi, når leasingperioden er forbi. Så jo bedre og mere korrekt du kan angive dette, jo mindre risiko er der for, at du får en ekstraregning for yderligere kørte kilometer, den dag leasingaftalen stopper.

Her kan der godt være forskel på, hvor meget du kører sommer og vinter. Det betyder, at værditabet bliver størst på den af bilerne, som du kører mest i. Så prøv om du kan finde gamle kørebøger eller tjekke din gamle bils app for kørselsdata for de foregående år. På den måde kan du give os de bedste forudsætninger for at beregne din leasingydelse.

Hvad sker der, hvis jeg har kørt for mange kilometer?


Ændrer dig kørselsbehov sig i løbet af leasing-perioden, er det vigtigt, at du orienterer os om det. Så har vi mulighed for at kunne ændre din leasingaftale.

Får du ikke opdaget det øgede kørselsforbrug, ender du nemlig med en ekstraregning på pt. 1,5 kr. pr. ekstra kørt kilometer. Det kan hurtigt løbe op i mange penge. Så tjek kilometertælleren jævnligt hen over leasingperioden, og hold det op mod hvor mange kilometer, leasingaftalen er baseret på.

Hvordan er du stillet ved leasingperiodens afslutning


Når leasingaftalen udløber, står du med 2 premium-biler, der ikke er belastet af en dansk registreringsafgift. Hvad der skal ske med bilerne, afhænger helt af, hvilken leasingmodel du har valgt.

Har du valgt operationel leasing, afleverer du begge biler til os. Det svarer til, at du havde lejet bilerne af os. Eventuelt kan der så komme en efterregning på ekstra kørte kilometer, ligesom slitage ud over det forventede kan udløse en ekstraregning.

Har du i stedet valgt en finansiel leasingmodel, står du selv med ansvaret for bilerne. Du kan nu vælge enten at sælge dem på det europæiske marked, genlease dem på en ny, billigere leasingaftale (da bilerne jo har en lavere værdi) eller bytte bilerne ud til to andre, lækre premium-biler på en anden leasingaftale.

Hvad der giver bedst mening i din situation, afhænger helt af dine egne ønsker, behov og økonomi. Vi rådgiver dig gerne, og hjælper dig med at finde den løsning, der giver dig den bedste afslutning på leasingaftale

Nicolai G. Christensen - PerB Cars ApS

Sæsonleasing hos PerB Cars

Indgår du en sæsonleasing-aftale gennem PerB Cars, får du en tryg og reel aftale, der er baseret på en leasingkontrakt, som bygger på FDMs og SKATs anbefalinger.

Vi er kendt for vores grundighed i beregningen af det rigtige værditab på dine leasede biler baseret på dit forventede kørselsbehov. Derved er du sikker på, at du ikke ender med uventede ekstraregninger til sidst, eller kommer ud for andre af de grimme overraskelser, som du måske har hørt om fra andre.

Samtidig rådgiver og hjælper vi dig hele vejen både før, under og efter leasingaftalens afslutning. Så med sæsonleasing gennem PerB Cars, behøver du ikke ligge søvnløs om natten. Du kan bare nyde dine to drømmebiler og glæde dig over, ikke at skulle betale hverken unødvendige afgifter eller værditab.