PerB Cars

Kontakt os – vi opfylder dine bildrømme

Hos PerB Cars er vi et team af passionerede bilelskere, der brænder for at hjælpe dig med at finde din drømmebil. Med over 60 års erfaring tilbyder vi et bredt udvalg af nye og brugte biler fra alle mærker, skræddersyet finansiering og attraktive priser.

Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem hele processen. Kontakt os i dag og lad os gøre drømmen til virkelighed!

Kontakt information:

PerB Cars ApS
A.P. Møllers Alle 39 A
2791 Dragør

» Klik her for rutevejledning

Vores åbningstider:

Man-fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage

09.00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket

PerB Cars ApS
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg

» Klik her for rutevejledning

Vores åbningstider:

Man-fredag
Lørdag
Søndag
Helligdage

09.00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Når du benytter vores selvbetjening har vi brug for dit samtykke. Dine data behandles fortroligt. Vi opfordrer dig til, at læse hele vores privatlivspolitik.

Er leasing noget for dig?

Du har sikkert hørt en masse historier om smarte leasingselskaber, hvor kunderne ender med at stå med en stor efterregning til slut. Så er leasing i det hele taget noget for dig?


Find vej: PerB Cars ApS · A.P. Møller Alle 39 A · 2791 Dragør

Gør din drømmebil mulig!

Den største fordel ved leasing er, at det bringer din drømmebil inden for rækkevidde af din økonomi.

Det kan gøres på mange måder. Mest populært er den såkaldte flexleasing-model, hvor du kun betaler registreringsafgift og værditab på bilen, for den periode som din leasingaftale løber over.

Denne model kan kombineres med en splitleasing-aftale, hvor du og dit eget firma eller din arbejdsgiver, ”splitter” leasingydelsen mellem jer. Splittet laves i forhold til, hvor stor en andel af de kørte kilometer, du kører privat.

Til sammen giver det dig som privatperson din drømmebil til en pris, der ligger på niveau med eller under den ydelse, du skulle betale for dit billån til en traditionel familiebil.

Hav fokus på restværdien

Vælger du en eller begge leasingmodeller, står du med en leasingbil ved leasingperiodens afslutning, som du enten bare afleverer tilbage til leasingselskabet, hvis du har valgt en såkaldt operationel leasingaftale. Du kan også stå med ansvaret for at købe bilen, genlease eller sælge bilen, hvis du har valgt en finansiel leasing.

I begge tilfælde kan der komme en grim efterregning, som de fleste leasingselskaber ikke er glade for at tale om:

Ved operationel leasing i form af en efterregning for ekstra kørte kilometer og ekstra slitage, der betyder, at bilens værdi er lavere end leasingselskabet forventede.

Ved finansiel leasing i form af en lavere pris for bilen, hvis du vælger at sælge den, fordi værditabet i din leasingkontrakt var sat urealistisk lavt, for at give dig en billigere månedlig ydelse.

Vi går altid efter, at du kommer igen

Hos PerB Cars taler vi åbent og ærligt om alle forhold omkring leasing – og vi hverken fejer noget ind under gulvtæppet eller lokker dig på glatis med urealistiske lave, månedlige ydelser på din leasingaftale. Eller en alt for lav førstegangsydelse.

For vi ved godt, at i den sidste ende lander regningen for vores ”forglemmelser” hos dig som kunde. Og så er det nok ikke hos os, du henvender dig, næste gang du vil lease eller finansiere din drømmebil på anden vis.

Derfor er alle vores leasingaftaler baseret på de anbefalinger, som FDM og SKAT er kommet med på området. Det sikrer dig bedst muligt som forbruger, og giver dig den bedste oplevelse med at handle med os hos PerB Cars.

Vi går altid efter, at du kommer igen

Med ærlig og redelig finansiering af din drømmebil, bliver leasing noget for dig. For hos et ærligt leasingselskab ender du ikke med at stå med håret i postkassen til sidst!

Så sæt kurs mod PerB Cars. Vi bor i bilernes by Silkeborg lige i nærheden af afkørsel 52 på Silkeborg-motorvejen. Vi ses!