PerB Cars

Hvad er operationel leasing?

Find din næste drømmebil herunder, og læs mere om, hvordan du får en tryg og sikker operationel leasingaftale med PerB Cars

Operationel leasing er en særlig form for leasingaftale, hvor du i princippet bare afleverer nøglerne til bilen igen, når leasingperioden er slut. Det svarer næsten til at leje bilen. Samtidig giver det dig nøjagtig de samme fordele som alle andre former for leasingaftaler.

Operationel leasing hos PerB Cars


Operationel leasing svarer stort set til, at du lejer en bil af os.

Det giver dig den største frihed og nemmeste leasingperiode. For vi står både for vedligeholdelse og service, og bærer risikoen, hvis bilen skulle gå i stykker.

Det giver os en større risiko, hvorfor operationel leasing også er dyrere end den såkaldte finansielle leasing.

Få overblik over de to leasingmodeller ved at læse videre herunder.

Operationel leasing giver dig størst frihed


Vælger du en operationel leasingaftale, skal du hverken tænke på forsikring, service eller får en dyr værkstedsregning, hvis bilen går i stykker. Det hele er inkluderet i leasingydelsen – hvorfor operationel leasing også er en lidt dyrere leasingmodel end andre leasingaftaleformer.

Samtidig får du stadig alle fordelene ved lease bilen frem for at købe den på afbetaling. Du betaler kun for brugsretten til bilen, og skal derfor ikke hverken finansiere eller afdrage hele handelsværdien på bilen.

Vælger du en operationel erhvervsleasing, får du stadig de samme muligheder for at trække både moms og leasingydelse fra, fordi bilen er en driftsomkostning. Det betyder samtidig, at medarbejdere med en splitleasingaftale også slipper for at betale skat af fri bil, selv om I har valgt at køre aftalen som en operationel leasing.

Operationel leasing versus finansiel leasing


I forhold til operationel leasing er finansiel leasing billigere. Her står du selv for forsikring, service og så videre, og har også ansvaret for at enten købe eller sælge bilen, når leasingperioden er overstået.

Derfor er finansiel leasing noget billigere. 

Har du leaset en nyere, brugt premiumbil fra udlandet, vil du derfor efter leasingperioden stå med en bil, der ikke er belastet af den danske registreringsafgift. Det giver dig meget bedre mulighed for at afhænge bilen til en god pris på det internationale bilmarked.

Det kan vi hjælpe dig med, ligesom vi kan rådgive dig om, hvad der er den mest fordelagtige løsning, når du skal afhænde bilen efter leasingperiodens afslutning.

For hos PerB Cars lader vi dig aldrig i stikken. Det er derfor, så mange vælger os igen, næste gang de vil lease deres drømmebil.

Operationel leasing – frihed under ansvar

Selv om du hverken skal tænke på forsikring eller service, når du leaser din drømmebil med en operationel leasingaftale, er aftalen stadig baseret på det værditab, som bilen har i leasingperioden.

Derfor er det stadig vigtigt, at du kan give os dit bedste bud på dit kørselsbehov, samt gør opmærksom på, hvis det ændrer sig nævneværdigt. Derved kan du undgå en kedelig efterregning, den dag din operationelle leasingaftale ophører


Start her: Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Færre bekymringer og udgifter

Operationel leasing giver dig masser af frihed, og fjerner masser af bekymringer og udgifter. Selv om det er en lidt dyrere leasingmodel, får du en forholdsvis billig leasingydelse i forhold til de afdrag, du skulle have betalt på bilen, hvis du havde finansieret købet af den på traditionelle vilkår.

For du betaler kun for den værdiforringelse, der er på bilen i løbet af leasingperioden.

Derudover er der de bedre fradragsmuligheder for virksomheder, og de medarbejderfordele som en splitleasingaftale giver i form af en lækker premiumbil uden skattemæssig belastning af privatøkonomien.

Vigtigt, at du kender dit kørselbehov


Men netop værditabet på bilen er vigtigt at kunne forudsige så præcist som muligt. Her spiller kilometertallet en væsentlig rolle. Så derfor er det vigtigt, at du kender dit kørselsbehov så præcist som muligt på forhånd.

Så tjek gamle kørebøger, værkstedsregninger og eventuelle synsrapporter på din nuværende bil, og læg lidt ekstra kilometer oven i.

For du kører oftere en omvej hjem, når du er kommet ud at køre i din drømmebil.

Kan du give os et retvisende estimat på dit kørselsforbrug, kan vi bedre give dig en retvisende leasingydelse. Derved undgår du at få en kedelig efterregningen, den dag leasingperioden er slut. For selv om du ikke skal spekulere på forsikringer, reparationer og service med operationel leasing, hæfter du stadig for et ekstraordinært stort værditab, hvis du har kørt flere kilometer, end der indgår i din leasingaftale. 

Det er det, vi kalder frihed under ansvar ved operationel leasing.

Sig til, hvis dit kørselsbehov ændrer sig


Selvfølgelig betyder det ikke, at du er begrænset af det estimat, som du har givet os på dit kørselsforbrug hen over hele leasingperioden. 

Skulle du få et større eller mindre behov for at køre i din leasingbil, giver du os bare besked. Så får vi justeret aftalen, så den månedlige ydelse kommer til at passe bedre til dit forventede kørselsbehov.

Vi anbefaler også, at du holder øje med kilometertælleren, og tjekker hvor langt du har kørt. Gerne hver eneste måned – og som minimum en gang hvert kvartal. For tit er de ekstra kilometer ikke noget du tænker over i hverdagen. I stedet kommer de som et chok, den dag du afleverer bilen.

Så hold øje med antallet af kørte kilometer, og giv os besked! Både hvis du kører mere eller mindre.

Nicolai G. Christensen - PerB Cars ApS

Operationel leasing hos PerB Cars

Vælger du en operationel leasingaftale her hos PerB Cars, får du en aftale som er beregnet på realistiske vilkår. For vi baserer beregningen af vores leasingydelse på dine forventninger til kørselsbehovet, samt vores over 60 års erfaring fra bilbranchen. Det giver dig sikkerhed for, at du får en leasingaftale, der ikke efterlader dig med en kæmperegning, den dag leasingperioden er slut. 

Samtidig får du en leasingaftale, der er baseret på anbefalingerne fra både SKAT og FDM. Det sikrer dig både forbrugerretligt og skattemæssigt. Det giver ekstra tryghed og ro i maven. Både om natten, og når du nyder køreturen i din lækre drømmebil.

Endelig får du med PerB Cars, et leasingfirma med masser af glade kunder, der oftest har leaset hos os flere gange. Det er det bedste bevis, vi kan give dig på, at vi driver en ærlig, redelig og troværdig leasingforretning hos os.

Velkommen til!