PerB Cars

Tryg Volvo-leasing hos PerB Cars

Se vores udbud af nyere, brugt Volvo’er, og hør mere om, hvorfor du skal vælge PerB Cars, hvis du vil have en tryg Volvo leasing-aftale.

Vælg den rigtige Volvo-leasing

Volvo har altid været en bil i en klasse for sig, der prismæssigt ligger en hylde højere oppe end de mere traditionelle familiebilsmærker. Men ved at vælge en leasing-aftale på en nyere, brugt Volvo importeret fra udlandet, kan du komme ud at køre i din drømme-Volvo meget billigere end de bilmærker, Volvo på så mange måder distancerer sig fra.

Volvo privat-leasing


Måske har du allerede overvejet at privatlease en Volvo fra nu. Men ved at lease en helt ny Volvo, er bilen belastet af den fulde danske registreringsafgift. Samtidig har en helt ny bil et meget større værditab. 

Altså får du en meget høj leasingydelse, ved at vælge en Volvo som privat-leasing fra ny.

Vælger du i stedet at privat-lease en nyere, brugt Volvo, som lige er importeret fra udlandet, kan du komme til at sidde meget billigere hver måned med en flexleasingaftale.

Her skal du nemlig kun betale registreringsafgift og værditab for den periode, som leasingaftale løber over.

Det giver en meget lavere leasingydelse på din Volvo, fordi du kan komme helt ned i kun at betale 0,5 % af den samlede danske registreringsafgift hver måned. Samtidig leaser du en bil, hvor det største værditab allerede har fundet sted. Det er også med til at sænke både førstegangs- og den månedlige leasingydelse.

Altså bliver du meget billigere kørende end dem, der privatleaser deres Volvo fra ny.

Volvo på erhvervsleasing


Ejer du et firma, eller har du en arbejdsgiver, som også kan se fordelen i, at medarbejderne kører i en af verdens mest sikre og velrenommerede bilmærker?

Så kan firmaet og du med fordel kombinere flexleasing med en såkaldt splitleasing-aftale. Her deler du og firmaet leasingydelsen mellem jer i forhold til, hvor meget du kører privat i bilen. 

Samtidig slipper du for at skulle betale skat af fri bil, ligesom firmaet kan trække både leasingydelse og alle andre udgifter fra i regnskabet inkl. moms. Det kan de ikke, hvis du havde fået lov til at køre privat i en bil, der var finansieret på traditionelle vilkår.

Det giver dig den Volvo at køre i, som du altid har drømt om, til en pris der ligger på niveau med eller under den månedlige ydelse på en mere almindelig familiebil af den slags, som alle andre også kører i.

Samtidig kan bogholderiet glæde sig over, at din leasingbil belaster firmaets likviditet minimalt.

Volvo leasing hos PerB Cars

Volvo leasing hos PerB Cars

Volvo på flexleasing

Med en Volvo på flexleasing kommer du kun til at betale for værditabet og registreringsafgiften i den periode, som leasingaftalen løber over. Bilen importeres brugt fra udlandet uden at blive belastet af den danske registreringsafgift. Det giver dig en meget billigere leasingaftale, samt mange flere muligheder den dag leasingaftalen er slut.


Start her: Kontakt os i dag og lad os finde din drømme Volvo

Tre gode råd til at undgå overraskelser, når du leaser en Volvo

Du har sikkert hørt en masse skræmmende eksempler på leasing-aftaler, hvor en af dine venner er endt med at stå med en kæmpe efterregning til sidst. Det kommer ikke til at ske for dig, hvis leaser hos PerB Cars. Især ikke, hvis du følger disse tre gode råd, der reducerer risikoen for efterregninger:

Fremtidigt kørselsbehov


Jo mere nøjagtigt du kan angive dit fremtidige kørselsbehov, jo bedre kan vi beregne en leasingydelse, der dækker værditabet korrekt på din Volvo. 

Reagér ved ændringer


Stiger eller falder kørselsbehovet, bør du give os besked. Så kan vi regulere leasingaftalen, så ydelsen svarer bedre til din faktiske kørsel.

Pas godt på din Volvo


Sørger du for at passe godt på din Volvo gennem hele leasingperioden, reducerer du aktivt værditabet yderligere på bilen.

Den tryggeste Volvo-leasing på markedet?


Uanset om du drømmer om en Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo XC90 eller Volvo V90 på leasing, få du den tryggeste og mest reelle leasingaftale hos PerB Cars. Vores aftaler og beregninger bygger på mere end 56 års erfaring fra branchen. 

Samtidig er de opbygget efter de anbefalinger som både SKAT og FDM er kommet med på området. Derved er du ekstra godt stillet som forbruger, og ligesom du er sikker på at undgå skattemæssige konsekvenser af din leasingaftale.

Der er heller ikke noget, der bliver fejet ind under gulvtæppet hos PerB Cars. Forud for aftalens indgåelse får du klar besked om alle de beløb, du skal betale undervejs, samt gode råd til at undgå dyre efterregninger.

Desuden giver vi dig et overblik over, hvordan du er stillet med hensyn til bilen, når leasingperioden er overstået. Så kan du allerede nu overveje, hvilke af mulighederne, der giver bedst mening for dig.

Hos PerB Cars skaber vi glade kunder

Det skaber tillid, forståelse og dialog. Tre faktorer, der er guld værd både før, under og efter leasingperioden.

Vi går nemlig efter at skabe langvarige kunderelationer. At dømme efter de mange, som kommer igen og igen for at tegne en leasingaftale på deres næste bil, er det noget vi har haft held med.

Hos os bliver du ikke snydt eller lokket i økonomisk uføre med urealistisk lave leasingydelser eller andre smarte trick. I stedet får du en reel og ærlig aftale, der giver dig endnu flere grunde til at nyde hver eneste kilometer, du kører i din lækre Volvo.

Så kom trygt til PerB Cars i Dragør. Hos os får du altid en bundreel leasingaftale.