PerB Cars

Hvad er privatleasing?

Med privatleasing får du mulighed for at komme ud at køre i din drømmebil til en pris, der er inden for rækkevidde af et almindeligt privatbudget.

Kend dit kørselsbehov på forhånd


Ydelsen på din privatleasing-aftale består af en månedlig andel af registreringsafgiften og bilens forventede værditab over den samlede leasingperiode. 

Skal du undgå en kedelig ekstraregning på bilen ved leasingperiodens afslutning, er det derfor vigtigt, at du kender dit forventede kørselsbehov så godt som muligt. For det kørte antal kilometer har stor indflydelse på bilens værdi.

Ændrer dit kørselsbehov sig væsentligt i leasingperioden, er det derfor vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan justere din leasingaftale.

Den praktiske udformning af leasingen

En privatleasing aftale kan sammensættes efter disse 4 modeller:

Flexleasing


Her betaler du kun værditab og registreringsafgift for bilen i leasingperioden!

 • Du kan få drømmebilen til en meget lavere pris
 • Kan anvendes ved alle 3 leasing former
 • Kan aftales som operationel eller finansiel leasing

Sæsonleasing


Her får du to biler på samme aftale, som du kun betaler for i den sæson, hvor du køre i dem.

 • Sportsvogn om sommeren og SUV om vinteren
 • En særlig aftale, hvor du får 2 biler på samme aftale
 • Kan anvendes ved alle leasingformer

Operationel leasing


Svarer til at leje bilen, fordi leasingselskabet køber den efter leasingperioden.

 • Du står ikke med ansvaret for at skulle sælge bilen
 • Erhvervsfradrag for både moms og leasingydelse
 • Kan anvendes på alle former for leasingaftaler

Finansiel leasing


Her står du for at anvise en køber til bilen, efter leasingperiodens afslutning.

 • Sælg bilen til den restværdi som fremgår af aftalen
 • Mulig økonomisk gevinst ved salg af bilen
 • Erhvervsfradrag for både moms og leasingydelser

Skær toppen af prisen

Med en flexleasingaftale på en nyere brugt premium bil importeret fra udlandet, kommer du kun til at betale værditab og registreringsafgift for den periode, som leasingaftalen løber over.

Vi anbefaler, at du vælger en premium bil på lige over 3 år. Derved har bilen allerede haft det største værditab, og du kommer til at betale en lavere registreringsafgift.

Det giver dig din drømmebil til en fast månedlig ydelse, der ligger på niveau med, hvad du normalt skal betale i afdrag for en helt ny, almindelig, større familiebil.


Start her: Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Hvornår kan privatleasing betale sig

Ved hjælp af kombinationen af flexleasing og valget af en nyere, brugt udenlandsk premium-bil, kan du komme ud at køre i din drømmebil til en yderst favorabel pris. Vælger du privatleasing gennem PerB Cars, er du samtidig sikker på, at du undgår de samme ubehagelig økonomiske overraskelser, som du måske har hørt andre har fået, da deres privatleasingaftale sluttede.

Du kan hurtigt komme FOR BILLIGT ud at køre


Når du får en privatleasing-aftale gennem PerB Cars, har vi gjort os umage med at beregne bilens restværdi så korrekt som muligt. Det sker på baggrund af de oplysninger om brug og kørselsbehov, som du kommer med, samt den forventede brugtprisudvikling i markedet for den valgte premium-bil.

Derved er vi sikker på, at vi kan give dig en mere realistisk førstegangs- og månedlig ydelse på din leasingaftale.

Det betyder samtidig, at du undgår de store efterregninger, som du måske har hørt andre af dine bekendte har fået, da deres privatleasingaftale endte.

For et ofte brugt trick i branchen er at sætte restværdien på bilen urealistisk højt. Derved kan leasingselskabet udbyde deres biler til en alt for lav førstegangs- og månedlig ydelse. Det giver flere kunder i forretningen her og nu. Men det er ikke kunder der kommer igen. For når leasingperioden er overstået, kommer de til at stå med en voldsom stor efterregning på grund af, at værditabet på bilen viste sig at være meget større.

Så fordi vi er ekstra grundige med at beregne restværdien, sikrer vi dig så at sige, at du ikke kommer for billigt ud at køre. Det er derfor, så mange af vores kunder kommer tilbage til os, næste gang de skal have leaset en bil.

Hvordan er du stillet, når leasingperioden er slut?


På de dyrere premium-biler anbefaler vi altid en leasingperiode på 12 måneder. Når perioden er slut, står du med en bil, som du enten kan:

 • Vælge at sælge på det europæiske bilmarked – det kan vi hjælpe dig med
 • Bytte til en ny leasingaftale på en anden premium-bil fra vores garage
 • Lease igen på en endnu billigere leasingaftale, fordi bilen er blevet ældre


Hvilken model der er den mest gunstige for dig, kan vi naturligvis rådgive dig omkring i god tid inden leasingaftalen ophører. Så er der ingen uvished eller grund til at ligge søvnløs om natten.

Vi hjælper gerne med at sælge bilen


Vælger du at sælge bilen, vil du oftest få mest for den ved at sælge den på det europæiske bilmarked, fordi køberen slipper for at betale dansk registreringsafgift på bilen.

Det kan måske lyde uoverkommeligt for dig, hvis du aldrig har prøvet det før. Men vi kan hjælpe dig med enten at sælge bilen for dig i kommission, sende den på en international bilauktion eller hjæpe dig med alt det nødvendige papirarbjde, hvis du selv vælger at reeksportere bilen ud af landet igen.

Casper B. Christensen - PerB Cars ApS

Byt til en leasingaftale på en anden premiumbil

Du kan også vælge at aflevere bilen til os igen og så lease en anden premiumbil gennem os. Vi har altid et stort udvalg af premiumbiler på lager – og det vi ikke har, kan vi nemt finde til dig gennem vores internationale netværk.

Det betyder naturligvis, at vi først skal have afregnet eventuelt ekstra kørte kilometer, eller øget tab af restværdi på grund af skader eller slidtage ud over det forventelige. Her er vi væsentlig mere large med, hvor meget slidtage, hvor små ridser og andre forventelige brugsskader, der udløser en ekstraregning.

Genleasing af bilen på en ny leasingaftale

Endelig kan du også vælge at lease bilen igen på en ny leasingaftale. Her vil en genberegning af restværdien, samt den lavere registreringsafgift du skal betale, fordi bilen er blevet endnu ældre, oftest give dig din gode, gamle bil til en billigere både førstegangs- og månedlig ydelse.

Mercedes, BMW eller Audi med flere på privatleasing

Sammenlignet med privatleasing af en helt ny Mercedes, BMW, Audi, Land Rover eller andet premiummærke, giver vores form for privatleasing af nyere brugte luksusbiler dig en meget lavere ydelse på din leasing aftale.

Det betyder naturligvis, at det ikke er den sidste nye model, du kommer ud at køre i. Men i praksis vil du ikke komme til at mærke meget til det. For netop de typiske premiummærker er væsentligt mere holdbare og kraftigt bygget end de almindelige familiebilsmærker. 

Familiebilerne skal jo netop kæmpe om at give så meget bil for pengene som muligt. Derfor bliver der tit gået på flere kompromisser under udviklingen af dem, end der bliver hos premiummærkerne.

Derfor kan du oftest slet ikke mærke, at du har leaset en 3 år gammel bil, når du vælger privatleasing gennem os. Samtidig får du større køreglæde og en bil, som du synes er sjovere at eje.

Og prisen er stort set den samme! Det er oftest det, der får det helt stor smil frem, når du holder i motorvejskøen om morgenen.

Andre måder at finansiere din drømmebil på

Udover privatleasing tilbyder vi også andre former for finansiering af din drømmebil.

Overvejer du at ende med at eje din drømmebil, kan vi tilbyde en helt traditionel finansiering, sådan som du kender det fra andre bilforhandlere.

Derudover tilbyder vi forskellige former for andre leasingmodeller. F.eks. spiltleasing, hvor du og dit firma eller din arbejdsgiver deles om leasingydelsen (og du slipper for at blive beskattet af fri bil). Eller erhvervsleasing, hvor alle udgifterne til bilen kan trækkes fra i firmaet.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvilken finansieringsmodel der er den rigtige for netop din drømmebil.