PerB Cars
Gå tilbage Senest opdateret: 14.03.24

Silkeborg-bilmand har solgt sit livsværk – men fortsætter i branchen

Per Brødbæk Christensen tager familien og salgschefen med sig til en ny virksomhed med leasing og salg af brugte biler i den eksklusive klasse

Per B. bliver solgt til Via Biler A/S. Per B. Christensen sammen med adm direktør i Via Biler Erik Rasmussen fra Aarhus. – Peter Monk og Erik Rasmussen. – Erik Rasmussen, Peter Monk, Per B og Frue.
Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Per Brødbæk Christensen fortsætter i bilbranchen, selvom han nu har solgt sin bilforretning på Kejlstruphøjvej. Samtidig tager han sit brand »Per B« med sig.

– Familien tager leasingdelen med fra den nuværende forretning. Og fra maj vil Per B dermed komme til at beskæftige sig med salg og leasing af premium brugte biler. Hvordan og hvor forretningen bliver placeret, dét vil vi kunne fortælle senere, siger Per B. Christensen, der med sig i den kommende nye forretning har hustruen Anette Christensen og sønnen Casper Brødbæk Christensen samt Per Bs nuværende salgschef Allan Lykke Sørensen.

Han forlader heller ikke helt sit gamle bilhus. Dels vil han fortsat være ejer af ejendommen, men derudover bliver han tilknyttet som rådgiver for Via Bilers nye bilhus, hvor han blandt andet kan bidrage med sit livslange kendskab til dels bilbranchen i Silkeborg, men ikke mindst med sit store netværk inden for bilbranchen i det hele taget, herunder et stort netværk til importører og en stor viden om de bilmærker, Per B hidtil har forhandlet. Det bunder alt sammen i, at der er en stor grad af tillid mellem Per Christensen og Via Bilers adm. direktør Erik Rasmussen.

Den helt rette…

Læs hele artiklen her: Midtjyllandsavis